Direkt marketing célú adatvédelmi szabályzata

A TCT Mobile Europe S.A.S. Magyarországi Kereskedelmi Képviselet

(cím: 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 2. Infopark D. ép., cégjegyzékszám: 01 12 073796). mint adatkezelő, kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

Az adatkezelő a tulajdonában lévő www.tclmobilepromo.hu weboldalon az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan, a hatályos uniós és magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, a felhasználó személyhez fűződő jogait mindenkor tiszteletben tartja.

Az adatkezelő megtesz minden lehetséges intézkedést a személyes adatok biztonságáért; az adatkezelés során tudomására jutó adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályok által lehetővé tett minden módon megvédeni azokat a különböző kockázatoktól, így különösen: jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól

Jelen adatvédelmi nyilatkozatban írtak összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

– a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.);

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.)

az Európai Parlament és a Tanács (EU) rendeletét a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (Általános Adatvédelmi Rendelet) (“GDPR”)

Amennyiben Ön a hírlevél feliratkozás során a megfelelő mező kipipálásával ehhez hozzájárult, az adatkezelő marketing-kapcsolattartás, közvetlen üzletszerzési célú megkeresések, illetve szolgáltatásaik ajánlása érdekében felhasználja és kezeli. Adatkezelő a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezeli.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai kizárólag abban az esetben kezelhetőek jogszerűen, ha ahhoz Ön hozzájárul. Amennyiben személyes adataidat nem kívánja megadni, illetve azok kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, az adatszolgáltatást, illetve hozzájárulását megtagadhatja, azáltal, hogy adatait nem adja meg, a rendszerbe azokat nem viszi be.

Az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bek. A) pont). Az adatszolgáltatás önkéntes.

A fenti cél érdekében adatkezelőnek az alábbiakban meghatározott személyes adatokra van szüksége:

– név, email cím, telefonszám

Az adatkezelő a személyes adatokat a fenti marketing célból addig kezeli, amíg Ön az ehhez adott hozzájárulását vissza nem vonja.

Tekintettel az előbb írtakra, Ön elfogadja, és kifejezetten kijelenti: hozzájárul ahhoz, hogy adatkezelő a megadott személyes adatok tekintetében adatkezelést végezzen, illetve, hogy személyes adatait kezelje.

Ön a megadott adatokat bármikor módosíthatja vagy azok törlését kérheti adatkezelőtől.

Adatkezelő szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulástól számított 5 év.

Szervező a következő társaságot vonja be az adatkezelésbe, mint adatfeldolgozót:

Bettery Kft (Cg: 13 09 232638)

Ön kérelmezheti a tájékoztatást adatai kezeléséről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről; továbbá kérheti adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak törlését vagy zárolását. Adatkezelő a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül teljesíti. Az adatvédelemi kérdéseket a következő email címre lehet megküldeni: info@tclmobilepromo.hu

Amennyiben Ön az adatkezelést sérelmesnek tartja, tiltakozhat azok kezelése ellen, valamint bírósági jogorvoslatot kezdeményezhet, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Ön kötelességet vállal arra, hogy a regisztráció során kizárólag saját adatait rögzíti, és ezen adatok a valóságnak megfelelnek. Az adatok valódiságáért Ön felel. Amennyiben Ön valótlan adatokat rögzít, vagy más személy adatait adja meg, a vonatkozó és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési szabályok szerint felel.

Adatkezelő fenntartja jelen szabályzat egyoldalú módosításának jogát.

A jelen adatvédelmi rendelkezésekkel összefüggő esetleges jogvitákban a magyar jogszabályok irányadóak, és a Pp. szabályai szerinti magyar bíróságok illetékesek.

Név(Required)
Szállítási cím(Required)
Blokk feltöltése(Required)
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Previous slide
Next slide

Most  ajándék az első 1000 vásárló részére

 T-Pen   + Tok, interaktív jegyzetelésre, rajzolásra és szövegkiemelésre. 

Segítségével egyszerűen készíthetsz kézzel írt jegyzeteket vagy vázlatokat a készüléken, így papírszerű élményt biztosít a kijelzőn. Ideális kreatív tevékenységekhez vagy gyors feljegyzésekhez.