TCT Mobile Europe SAS

„Éjjel-nappal nyomod? A szemed bírni fogja!”
elnevezésű promóció

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A Promóció Szervezője:

TCT Mobile Europe S.A.S. Magyarországi Kereskedelmi Képviselet

Cégjegyzékszám: 01 12 073796

Email cím: info@tclmobilepromo.hu

Szervező és Lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Promócióban résztvevő személy által megadott személyes adatokat Szervező bizalmasan, a hatályos uniós és magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, a Promócióban résztvevő személyhez fűződő jogait mindenkor tiszteletben tartja. A Promócióval összefüggő adatkezelői feladatokat az üzemeltető látja el, míg az adatkezelés során Lebonyolító adatfeldolgozói feladatokat lát el.

Szervező megtesz minden lehetséges intézkedést a személyes adatok biztonságáért; az adatkezelés során tudomására jutó adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályok által lehetővé tett minden módon megvédeni azokat a különböző kockázatoktól, így különösen: jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól

Jelen adatvédelmi nyilatkozatban írtak összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.);

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK.

A résztvevő a Promócióban történő részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat – vezetéknév, keresztnév, email cím, telefonszám, szállítási cím – a Szervező a Promóció lebonyolítása céljából felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából a Bettery Kft (Cg: 13 09 232638), mint Lebonyolító adatfeldolgozó végzi. Mind a Szervező, mind a Lebonyolító a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezelik.

Az adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére – a megjelölt Lebonyolító kivételével – nem továbbítja, és a Promóció lezárását követő 30 munkanap múlva megsemmisíti.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai kizárólag abban az esetben kezelhetőek jogszerűen, ha ahhoz Ön hozzájárul. Amennyiben személyes adataidat nem kívánja megadni, illetve azok kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, az adatszolgáltatást, illetve hozzájárulását megtagadhatja, azáltal, hogy a Promócióban nem vesz részt, vagy adatait nem adja meg, a rendszerbe azokat nem viszi be.

Szervező tájékoztatja a Promócióban résztvevőket, hogy az adatkezelés a Promócióban regisztrálók hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bek. A) pont). Az adatszolgáltatás önkéntes, mindazonáltal a Promócióban történő részvétel a jelen szabályzatban meghatározott adatok közlését szükségessé teszi.

Szervezőnek az alábbiakban meghatározott személyes adatokra van szüksége, amelyek rendelkezésre bocsátása Ön, mint a Promócióban résztvevő személy részéről önkéntes.

Szervező a Promóció lebonyolítása, továbbá az ajándék átadásának felelősség vállalási érdekében kezeli az adatokat.

Szervező a következő adatokat kezeli: Promócióban résztvevő teljes neve, e-mail címe, telefonszáma, születési dátuma, illetve a nyertesek további személyes adatait: kézbesítési cím

A Promócióban való részvétellel a résztvevő egyidejűleg elfogadja jelen tájékoztatóban rögzítetteket.

Tekintettel az előbb írtakra, a résztvevő elfogadja, és kifejezetten kijelenti: hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a megadott személyes adatok tekintetében adatkezelést végezzen, illetve, hogy személyes adatait kezelje.

A résztvevő a megadott adatokat bármikor módosíthatja vagy azok törlését kérheti a Szervezőtől.

A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megadott személyes adatok valódiságát Szervező az ajándék átadását megelőzően, amennyiben ez szükséges – személyazonosító igazolvány alapján – leellenőrizze.

A Résztvevő(k) a promócióban való részvétellel minden tekintetben elfogadják a Részvételi feltételek minden rendelkezését, a Szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Az adatkezelés időtartama: A Szervező az ajándék átvételét követő 30. naptári nap végéig kezeli a Résztvevő(k) a promócióban megadott adatait.

Szervező a következő társaságokat vonja be a Promóció lebonyolítása érdekében az adatkezelésbe:

– Bettery Kft (Cg: 13 09 232638)

– GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (Cg: 13-09-111755)

A résztvevő kérelmezheti a tájékoztatást adatai kezeléséről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről; továbbá kérheti adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak törlését vagy zárolását. Szervező a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül teljesíti. A Promócióval összefüggő adatvédelemi kérdéseket a Szervező következő email címre lehet megküldeni: info@tclmobilepromo.hu

Amennyiben Résztvevő az adatkezelést sérelmesnek tartja, tiltakozhat azok kezelése ellen, valamint bírósági jogorvoslatot kezdeményezhet, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A Résztvevő kötelességet vállal arra, hogy az űrlap kitöltése során kizárólag saját adatait rögzíti, és ezen adatok a valóságnak megfelelnek. Az adatok valódiságáért Résztvevő felel. Amennyiben a Résztvevő valótlan adatokat rögzít, vagy más személy adatait adja meg, a vonatkozó és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési szabályok szerint felel.

Szervező fenntartja jelen szabályzat egyoldalú módosításának jogát.

A Részvételi Feltételekkel és az Adatvédelmi rendelkezésekkel összefüggő esetleges jogvitákban a magyar jogszabályok irányadóak, és a Pp. szabályai szerinti magyar bíróságok illetékesek.

Név(Required)
Szállítási cím(Required)
Blokk feltöltése(Required)
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Previous slide
Next slide

Most  ajándék az első 1000 vásárló részére

 T-Pen   + Tok, interaktív jegyzetelésre, rajzolásra és szövegkiemelésre. 

Segítségével egyszerűen készíthetsz kézzel írt jegyzeteket vagy vázlatokat a készüléken, így papírszerű élményt biztosít a kijelzőn. Ideális kreatív tevékenységekhez vagy gyors feljegyzésekhez.